• Glory Plus Gift pack

Deze pannenset bestaat uit 3 kookpannen inclusief deksel van 20, 24 en 28 centimeter, een wokpan met deksel van 30 cm, een sauspan met deksel van 18 centimeter, een koekenpan van 24 centimeter, een hot-plate van 30 cm en een dienlepel, bakspaan, soeplepel en frituurlepel. De pannen zijn keramish, met antiaanbaklaag.

De deksels zijn voorzien van een stoomventiel; ideaal om duurzaam en energiezuinig te koken en uw maaltijd extra lang warm te houden. Daarnaast zijn alle pannen milieuvriendelijk geproduceerd en bevat de coating geen PTFE en PFOA. De pannen zijn geschikt voor de warmtebronnen elektrisch, gas, halogeen en keramisch en zijn vaatwasmachinebestendig.

 Vaatwasmiddelen bevatten vaak agressieve elementen die het keramish (kunnen) aantasten. Om die reden adviseren wij u voor gebruik in de vaatwasser de verpakking van uw vaatwasmiddel te raadplegen. Zo weet u zeker dat het middel geschikt is voor keramish en voorkomt u beschadiging. Echter, de pannen blijven het langst mooi als u ze met de hand (zachte spons) afwast. Zo voorkomt u krassen en lakschade.

De garantietermijn bedraagt 6 maanden en betreft slechts fabricagefouten.


 

Glory Plus Gift Pack (78644)

Diameter (cm)

Diepte (cm)

Inhoud (liter)

Prijs

20 (kookpan)

9

3

 


 

 

€ 152,50

€ 97,50

 

24 (kookpan)

12

5.5

28 (kookpan)

14.5

9

30 (wokpan)

9

6

18 (sauspan)

9

2

24 (koekenpan)

5

2

30 (hot-plate)

1,5

1

Status: Op voorraad

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Glory Plus Gift pack

  • €152,50

  • Excl. BTW: €126,03

Tags: Glory, giftpack, kookpan, koekenpan, pizzapan, wokpan, sauspan, deksel, antiaanbaklaag, aluminium, pannen, potten, gas, elektrisch, keramisch, halogeen, vaatwasmachinebestendig, duurzaam, milieuvriendelijk, stoomventiel.