• Couscous pan (Stoompan)

Couscous pan is gemaakt van aluminium en is fijn afgewerkt en gepolijst. De couscous pan is een stoompan voorzien van stoom mandje. Deze couscous pan (stoompan) is geschikt voor het voorbereiden en koken van couscous, maar tevens voor het stomen van groente, vis, vlees of rijst.  Voorts zijn de pannen milieuvriendelijk geproduceerd en geschikt voor de warmtebronnen elektrisch, gas, halogeen en keramisch.

De pannen zijn gemakkelijk schoon te maken en tevens vaatwasmachinebestendig. Vaatwasmiddelen bevatten vaak agressieve elementen die het aluminium (kunnen) aantasten. Om die reden adviseren wij u voor gebruik in de vaatwasser de verpakking van uw vaatwasmiddel te raadplegen.

Aandachtspunten voor het gebruik van aluminium pannen:

·     Aluminium pannen krijgen een donkere kleur aan de binnenkant als u hier water in kookt. Om die reden wordt geadviseerd om slechts gebruik te maken van aluminium pannen voor het bereiden van maaltijden.

·     Mocht u toch water willen koken in een aluminium pan (bijvoorbeeld voor het koken van eieren of aardappelen), dan wordt geadviseerd om – alvorens de pan met water te vullen – de binnenkant van de pan met olie in te vetten. Op die manier is de verkleuring minder. 

Couscouspan / Stoompan

Artikelnummer

Diameter
(cm)

Diepte (cm)

Inhoud (liter)

Prijs


   RU061

 

30,5

 

20,0

 

11,5


€ 42,50


RU061

 

33,0

 

21,5

 

14,0

 

€ 49,50


RU061

 

36,5

 

22,5

 

18,5


€ 56,50
Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Couscous pan (Stoompan)

  • €42,50

  • Excl. BTW: €35,12

Beschikbare opties:


Tags: kookpan, Couscous pan, stoompan, stomen, aluminium, pannen, potten, gas, elektrisch, keramisch, halogeen, vaatwasmachinebestendig, duurzaam, milieuvriendelijk.