• Round Karahi (5-delig)

De Round Karahi set bestaat uit vijf karahi’s, inclusief deksel, in verschillende maten gemaakt van aluminium. De karahi’s zijn fijn afgewerkt en gepolijst. Voorts zijn de karahi’s milieuvriendelijk geproduceerd en geschikt voor de warmtebronnen elektrisch, gas, halogeen en keramisch.
 
De karahi’s zijn gemakkelijk schoon te maken en tevens vaatwasmachinebestendig. Vaatwasmiddelen bevatten vaak agressieve elementen die het aluminium (kunnen) aantasten. Om die reden adviseren wij u voor gebruik in de vaatwasser de verpakking van uw vaatwasmiddel te raadplegen. Zo weet u zeker dat het middel geschikt is voor aluminium en voorkomt u beschadiging.

Aandachtspunten voor het gebruik van aluminium pannen:

Aluminium pannen krijgen een donkere kleur aan de binnenkant als u hier water in kookt. Om die reden wordt geadviseerd om slechts gebruik te maken van aluminium pannen voor het bereiden van maaltijden.

Mocht u toch water willen koken in een aluminium pan (bijvoorbeeld voor het koken van eieren of aardappelen), dan wordt geadviseerd om – alvorens de pan met water te vullen – de binnenkant van de pan met olie in te vetten. Op die manier is de verkleuring minder. 


Round Karahi (78699) 

Diameter (cm)

Diepte (cm)

Inhoud (liter)

Prijs
 

24,0

8,5

2,5

 
 

€ 97,50


26,5

9,5

3,5

29,0

10,0

4,5

31,5

11,0

6,0

34,0

11,5

7,5

Status: Op voorraad

Gewicht: 8,50 Kg


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Round Karahi (5-delig)

  • €97,50

  • Excl. BTW: €80,58

Gerelateerde producten

Flat Karahi (5-delig)

Flat Karahi (5-delig)

De Flat Karahi set bestaat uit vijf karahi’s, inc..

€97,50 Excl. BTW: €80,58

Tags: Round Karahi set, 5-delig, deksel, aluminium, karahi, pannen, potten, gas, elektrisch, keramisch, halogeen, metal finish, vaatwasmachinebestendig