• Omega Falcon Gift pack: cadeautip!

Deze pannenset bestaat uit 2 kookpannen inclusief deksel van 24 en 28 centimeter, een wokpan met deksel van 30 cm, een koekenpan van 24 centimeter en een dienlepel en bakspaan.

De pannen zijn keramish, met antiaanbaklaag. De deksels zijn voorzien van een stoomventiel; ideaal om duurzaam en energiezuinig te koken en uw maaltijd extra lang warm te houden.
 
Daarnaast zijn alle pannen milieuvriendelijk geproduceerd en bevat de coating geen PTFE en PFOA. De pannen zijn geschikt voor de warmtebronnen elektrisch, gas, halogeen en keramisch en zijn vaatwasmachinebestendig.
 
Vaatwasmiddelen bevatten vaak agressieve elementen die het keramish (kunnen) aantasten. Om die reden adviseren wij u voor gebruik in de vaatwasser de verpakking van uw vaatwasmiddel te raadplegen. Zo weet u zeker dat het middel geschikt is voor keramish en voorkomt u beschadiging. Echter, de pannen blijven het langst mooi als u ze met de hand (zachte spons) afwast. Zo voorkomt u krassen en lakschade.
 


Omega Falcon Gift Pack (78689)

 Diameter

 (cm)

Diepte (cm)

Inhoud (liter)

Prijs

24 (kookpan)

11

5

 


€ 76,50

€ 56,50


28 (kookpan)

12

7

 24(koekenpan)

5

2

30 (wokpan)

9

6

Status: Op voorraad. 
 
 
 
 
 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Omega Falcon Gift pack: cadeautip!

  • €76,50
  • €56,50

  • Excl. BTW: €46,69

Tags: Omega, falcon, giftpack, kookpan, koekenpan, wokpan, deksel, antiaanbaklaag, aluminium, pannen, potten, gas, elektrisch, keramisch, halogeen, vaatwasmachinebestendig, duurzaam, milieuvriendelijk, stoomventiel.