• Graniet/Marble Pannenset (Inductie geschikt)

Deze pannenset bestaat uit 4 kookpannen inclusief deksel van 20, 24, 28 en 32 centimeter. De pannen zijn graniet coating. De deksels zijn voorzien van een stoomventiel; ideaal om duurzaam en energiezuinig te koken en uw maaltijd extra lang warm te houden. Daarnaast zijn alle pannen milieuvriendelijk geproduceerd. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, ook Inductie en zijn vaatwasmachinebestendig.

Vaatwasmiddelen bevatten vaak agressieve elementen die het graniet coating (kunnen) aantasten. Om die reden adviseren wij u voor gebruik in de vaatwasser de verpakking van uw vaatwasmiddel te raadplegen. Zo weet u zeker dat het middel geschikt is voor graniet/marble coating en voorkomt u beschadiging. Echter, de pannen blijven het langst mooi als u ze met de hand (zachte spons) afwast. Zo voorkomt u krassen en lakschade.


Aandachtspunten voor het gebruik van graniet pannen:

Zorg er altijd voor dat de pan is voorzien van (een laagje) water of olie. Door een lege pan op een bradende fornuis te laten kan de anti-aanbaklaag beschadigen.

graniet pannen wordt snel warm/heet. Let daarom bij het bereiden van uw maaltijd op de klaar te maken hoeveelheid en de tempratuur van uw fornuis. Om aanbranden te voorkomen wordt geadviseerd om op gemiddelde temperatuur te koken/braden.

Om krassen en lakschade aan de binnenkant van de pan te voorkomen wordt geadviseerd om een plastic of houten lepel te gebruiken.

Geadviseerd wordt om graniet pannen, na gebruik, direct af te wassen en af te drogen. Op die manier voorkomt u dat het verf los laat door vochtvorming.

Was de pan met een zachte spons (in plaats van een harde schuur).

Om beschadiging (lakschade aan de buitenkant) te voorkomen, wordt geadviseerd om de pannen niet op te stapelen in de kast.
  

Crown King- Inductie (78600)

Diameter
(cm)

Diepte (cm)

Inhoud (liter)

Prijs

20

      9

3,0€ 89,9524

12

5,5

28

14

8,5

32

16

12,5

Status: Op voorraad

                          

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Graniet/Marble Pannenset (Inductie geschikt)

  • €89,95

  • Excl. BTW: €74,34

Tags: crown, King, Cooking Set, kookpan, deksel, antiaanbaklaag, aluminium, pannen, potten, gas, Inductie, elektrisch, keramisch, halogeen, vaatwasmachinebestendig, duurzaam, milieuvriendelijk, stoomventiel.